Curs d'Auxiliar de Perruqueria Canina i Felina

 

CVT Formació

a) Breu descripció del Curs

Curso destinat a aquelles persones que desitgin adquirir coneixements sobre l'Anatomia, Dermatologia, cures del mantell i pelatge, benestar fisiològic i estilisme de les diferents races tant canines com felines.

El curs està impartit per professors amb més de 15 anys d'experiència en estilisme per gossos d'exposició.

b) Sortides professionals

La perruqueria canina ha adquirit en els últims anys una gran empenta, amb el que aquesta especialitat ofereix sortides professionals molt variades, com a treball en perruqueries canines per compte d'altri, establiments d'alimentació i complements per a mascotes, clíniques veterinàries.

c) Objectius del curs i continguts

En CVT Formació tenim com a objectiu la formació de grans professionals de l'estilisme caní, capaços de dominar en finalitzar el curs les tècniques, diferents talls i estils corresponents a les nombroses races canines i felines.

Per a això començarem amb un abordatge exhaustiu dels diferents tipus d'instrumental, des del raspallat i bany de la mascota fins a l'utilitzat en tècniques d'alta perruqueria, com el stripping.

Un apartat essencial al món caní és la cosmetologia; l'estudi d'aquells productes que exerceixen un paper fonamental en el benestar i imatge de la mascota, tant els que s’utilitzen com antiparasitaris com els pigments, xampús i mascarells que embelleixen encara mes a les mascotes.

Els animals conformen avui en dia un membre més de la família, amb les seves virtuts i defectes, però també com a suport psicològic en el desenvolupament de la vida en comunitat. Per això dediquem un capítol a estudiar el seu especial llenguatge i interaccions amb altres congèneres i l'espècie humana.

Una gran part del temari és dedicat a l'estudi i estilisme de les diferents races tant canines (cocker, canitx, Yorkshire, etc.) com felines (persa, angora, etc.).

Un perruquer caní ha de convertir-se en un professional multifuncional, capaç de sortir-se'n, no solament amb les mascotes sinó com a expert comercial i coneixedor dels principals productes d'alimentació i complements.
En aquest curs s'instrueix també sobre les tècniques de venda i atenció al client.

d) Duració i localització

Tant la teoria com la practica es realitzen al mateix Centre Veterinari Terrassa, amb la qual cosa s'evita el desplaçament de l'alumne a altres empreses o establiments. L’alumne també gaudeix d'una assegurança davant qualsevol contratemps.

El curs té una duració de 2 mesos.

 

f) Preu del curs

Contacta amb nosaltres i t'informarem de preus i horaris

També es pot finançar a 3 mesos sense interessos o a 6,9,12,18 o fins a 24 mesos. Consulta-ho.

El curs inclou l'assegurança de l'alumne

g) Diploma acreditatiu

En finalitzar el curs es lliurarà a l'alumne un Diploma acreditatiu amb la nota final obtinguda per la realització i aprofitament del curs, tant a l'àmbit teòric com pràctic, amb el qual podrà exercir en perruqueries canines o comerços especialitzats juntament amb altres professionals del sector dels animals de companyia.

El Centre disposa d'una Borsa de Treball i s'informarà els alumnes de les ofertes rebudes per altres empreses de la província.

Vols que t'informem.
Dóna'ns les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte